Monthly Archives: May 2012

Concurs 1 iunie

Se apropie Ziua Copilului, asa ca, ne-am hotarat sa le facem o mica surpriza celor mici.

Si cum altfel daca nu oferind cateva cadouri.

Ce aveti de facut:

Incarcati pe pagina noastra de Facebook (http://www.facebook.com/LumeaLuiBubu ) o poza cu micutul vostru alaturi de jucaria preferata pana sambata seara, ora 23:00.

Duminica dimineata vom face un album cu toate pozele inscrise in concurs, iar seara, la ora 18:00 vom anunta castigatorii.

Cei doi castigatori, pentru ca vor fi doua premii, vor fi selectati prin tragere la sorti.

Ce puteti castiga:

Premiul 1 : Un set de construit Steku -170 de piese

Premiul 2: Un set de construit Steku – 90 de piese

Mult succes tuturor si asteptam cu nerabdare pozele voastre:)

 

Ne vedem la Baby Expo!

This gallery contains 3 photos.

 

Continue reading

LumeaLuiBubu lanseaza gama de stampile CreaLign’

This gallery contains 10 photos.

LumeaLuiBubu lanseaza gama de stampile CreaLign’

 

Ce sunt stampilele CreaLign’

Seturile de stampile CreaLign’ sunt fabricate in Franta din materiale de foarte buna calitate, respectand cele mai stricte cerinte in privinta sigurantei copilului dvs.

Fie ca sunt create din lemn sau spuma seturile de stampile CreaLign’ sunt viu colorate si contin teme extrem de variate  de la animale diverse (zoo, Zicos, ferma, safari) la  set transport, zane, printese si cavaleri.

Tusul inclus in aceste seturi este non-toxic, 100% lavabil cu apa si are o durata de folosire de 2 ani de la deschidere.

Invata, decoreaza, joaca-te cu stampilele CreaLign’

  •  Invata descoperind lumea minunata a zanelor, printelor si calaverilor medievali sau a animalelor vesele din seturile CreaLign’.
  • Decoreaza imaginile create si decorurile incluse in pachetele CreaLign’. Foloseste carnetelele de stampilat, decorurile printabile incluse sau orice support hartie  pentru a crea imagini diferite si amuzante si a le colora.
  • Joaca-te cu animalutele vesele, zanele si cavalerii CreaLign’…decoreaza, deseneaza si creeaza propria ta lume de basm.

De ce stampilele CreaLign’ …

LumeaLuiBubu recomanda produsele CreaLign’ datorita calitatii, sigurantei precum si rolului educativ pe care acestea le au in dezvoltarea copilului dvs.

 

Va recomandam :

Stampile din lemn pentru cei foarte mici (+2 ani)

  • Gama Dou’ Dou’ cu tema Transport sau Animale contine un set de 7 stampile din lemn, 1 carnetel si o tusiere mare. Stampilele sunt usor de utilizat de catre copii datorita manerului mare imbracat in velur. Acesta este detasabil si poate fi spalat in masina de spalat.

 

  • Gama Stampile Lemn Uriase  cu tema Animale domestice sau Zoo contine un set de 5 stampile mari din lemn si o tusiere mare. Stampilele sunt usor de utilizat de catre copii datorita manerului mare de lemn.

Stampile pentru artisti in devenire (+3 ani) – dezvolta imaginatia, creativitatea si sunt ideale in initierea primelor desene de colorat

  • Gama stampile din lemn, cu tema printese si cavaleri este foarte viu colorata. Seturile includ 12 stampile din lemn si 4 tusiere de culori diferite.

  • Gama stampile spuma, cu 5 teme diferite, animale si zane, este extrem de vesela si foarte viu colorata. Seturile includ 10 stampile din spuma, 1 CD cu decoruri printabile si 1 tusiera mare.

Accesati pagina noastra www.LumeaLuiBubu.ro, categoria Stampile pentru a gasi toata gama de produse CreaLign’.

Si desigur asteptam operele de arta create de micutii vostri pentru a le impartasi cu toti prietenii lui Bubu.