LumeaLuiBubu lanseaza gama de stampile CreaLign’

LumeaLuiBubu lanseaza gama de stampile CreaLign’

 

Ce sunt stampilele CreaLign’

Seturile de stampile CreaLign’ sunt fabricate in Franta din materiale de foarte buna calitate, respectand cele mai stricte cerinte in privinta sigurantei copilului dvs.

Fie ca sunt create din lemn sau spuma seturile de stampile CreaLign’ sunt viu colorate si contin teme extrem de variate  de la animale diverse (zoo, Zicos, ferma, safari) la  set transport, zane, printese si cavaleri.

Tusul inclus in aceste seturi este non-toxic, 100% lavabil cu apa si are o durata de folosire de 2 ani de la deschidere.

Invata, decoreaza, joaca-te cu stampilele CreaLign’

  •  Invata descoperind lumea minunata a zanelor, printelor si calaverilor medievali sau a animalelor vesele din seturile CreaLign’.
  • Decoreaza imaginile create si decorurile incluse in pachetele CreaLign’. Foloseste carnetelele de stampilat, decorurile printabile incluse sau orice support hartie  pentru a crea imagini diferite si amuzante si a le colora.
  • Joaca-te cu animalutele vesele, zanele si cavalerii CreaLign’…decoreaza, deseneaza si creeaza propria ta lume de basm.

De ce stampilele CreaLign’ …

LumeaLuiBubu recomanda produsele CreaLign’ datorita calitatii, sigurantei precum si rolului educativ pe care acestea le au in dezvoltarea copilului dvs.

 

Va recomandam :

Stampile din lemn pentru cei foarte mici (+2 ani)

  • Gama Dou’ Dou’ cu tema Transport sau Animale contine un set de 7 stampile din lemn, 1 carnetel si o tusiere mare. Stampilele sunt usor de utilizat de catre copii datorita manerului mare imbracat in velur. Acesta este detasabil si poate fi spalat in masina de spalat.

 

  • Gama Stampile Lemn Uriase  cu tema Animale domestice sau Zoo contine un set de 5 stampile mari din lemn si o tusiere mare. Stampilele sunt usor de utilizat de catre copii datorita manerului mare de lemn.

Stampile pentru artisti in devenire (+3 ani) – dezvolta imaginatia, creativitatea si sunt ideale in initierea primelor desene de colorat

  • Gama stampile din lemn, cu tema printese si cavaleri este foarte viu colorata. Seturile includ 12 stampile din lemn si 4 tusiere de culori diferite.

  • Gama stampile spuma, cu 5 teme diferite, animale si zane, este extrem de vesela si foarte viu colorata. Seturile includ 10 stampile din spuma, 1 CD cu decoruri printabile si 1 tusiera mare.

Accesati pagina noastra www.LumeaLuiBubu.ro, categoria Stampile pentru a gasi toata gama de produse CreaLign’.

Si desigur asteptam operele de arta create de micutii vostri pentru a le impartasi cu toti prietenii lui Bubu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>