Conditii de livrare si modalitati de plata

Magazinul nostru va ofera cele mai avantajoase metode de expediere a produselor comandate. Pentru a va convinge de acest lucru, va atragem atentia cu urmatoarea:

OFERTA DE LIVRARE GRATUITA:

• Pentru comenzi cu livrare in Bucuresti si zonele adiacente* cu valoare totala mai mare de 250 RON;
• Pentru comenzi mai mari de 450 RON cu livrare in restul tarii

*Prin zona adiacenta orasului Bucuresti se intelege livrarea produselor pe o raza de 15 km in jurul orasului Bucuresti.

Pentru ca produsele comandate de dumneavostra sa va soseasca in cel mai scurt timp am creat conditii speciale de livrare, astfel:

 

Timpul de expediere


Coletele ce contin produsele comandate de dumneavoastra sunt expediate, in general, in termen de:

Pentru plata in sistem ramburs

• maxim 24 ore de la confirmarea comenzii pentru produsele ce vor fi livrate in Bucuresti si zonele adiacente *
• maxim 48 ore de la confirmarea comenzii pentru produse ce vor fi livrate in restul tarii

In cazul in care comanda dumneavoastra nu intruneste conditiile ofertei de livrarea gratuita, am negociat pentru dumneavostra urmatoarele conditii de expediere a produselor noastre, astfel:

 

Tarife si conditii de expediere produse

 

Pentru comenzile care nu respecta conditiile ofertei de livrare gratuita, taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului, destinatia lui si furnizorul de transport selectat. Furnizorul de transport poate fi selectat sau schimbat pana la validarea comenzii de catre dv. Selectarea unui furnizor aduce implicit modificari in comanda dvs. astfel:

Urgent Curier:
• 20 lei pentru comenzi din Bucuresti si restul tarii;

Tarifele de transport contin TVA.

Costul de transport va fi afisat inainte de finalizarea comenzii. Costul transportului se achita impreuna cu contravaloarea bunurilor comandate facand parte din costul total al comenzii si facturii emise. Puteti renunta la comanda in acest moment daca considerati ca aceste costuri nu intrunesc asteptarile dumneavoastra pentru livrarea produselor.

Conditii de expediere: 
 

Daca doriti expedierea coletului intr-o localitate  care nu se afla in lista de acoperire a firmelor de curier agreate de site-ul nostru,  va trebui sa achitati un cost de transport suplimentar in functie de numarul de km dintre localitatea de livrare si cea mai apropiata filiala a firmelor de curier agreate de site-ul nostru - acest cost va va fi comunicat de operatorii nostri in momentul confirmarii telefonice a comenzii. 

Daca nu doriti sa suportati acest cost suplimentar aveti posibilitatea de a ridica personal coletul la indicatiile operatorilor nostri. Daca costul transportului sau conditiile de livrare comunicate de operatorii nostri dupa validarea comenzii on-line nu va sunt favorabile, puteti renunta la comanda mentionand acest lucru operatorului nostru. Renuntarea ulterioara confirmarii comenzii catre operatorul nostru va fi posibila doar daca coletul nu a fost deja inmanat catre firma de transport.

 

Modalitatea de plata

 

Pentru plata produselor comandate prin intermediul magazinului nostru, puteti alege urmatoarele variante:

Plata in sistem ramburs ( plata cash in momentul primirii produselor comandate)

Mentionam faptul ca acesta metoda de plata presupune plata cu numerar a produselor comandate in momentul livrarii acestora de catre curier. Taxele percepute de magazinul nostru pentru aceasta modalitate de plata sunt mentionate mai sus in sectiunea "Tarife de expediere"

Va reamintim urmatoarele:

1. Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 250 RON cu livrare in Bucuresti si zonele adiacente. Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 450 RON cu livrare in restul tarii exceptand Bucuresti (Prin zona adiacenta orasului Bucuresti se intelege livrarea produselor pe o raza de 15 km in jurul orasului Bucuresti)

www.lumealuibubu.ro/p12-Livrare+gratuita

2. Pentru orice comanda emisa si finalizata in valoare de peste 700 RON clientii nostri vor primi un voucher cadou in valoare de 35 RON ce va putea fi folosit pentru plata comenzilor ulterioare

www.lumealuibubu.ro/p11-Cadou+achizitie

3. Prin intermediul magazinului nostru online, poti alege unul sau mai multe produse comercializate de noi pentru a fi trimise sub forma unui cadou oferit celor dragi beneficiind de aceleasi conditii avantajoase de livrare. In plus, pentru ca cei dragi sa fie pe deplin multumiti de cadoul primit, magazinul nostru va ofera gratuit servicii de ambalare, cadoul fiind insotit de o felicitare continand textul comunicat de dv. Prin urmare, clientii vor trimite un simplu email la office@lumealuibubu.ro cu detaliile privitoare la comanda (codul produselor, adresa de livrare, textul livrarii personalizat – optional). Acesta oferta este valabila doar pentru platile efectuate prin ordin bancar

www.lumealuibubu.ro/p13-Trimite+cadou


Pentru orice neclaritati sau detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la http://www.lumealuibubu.ro/p40-Contact


Va multumim,

Echipa lui Bubu


Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte si noutati, nu vom folosi adresa ta in alte scopuri.


Lumealuibubu.ro