Istoria noastra

Draga cititorule,

Totul a inceput de la o idee inocenta, condusa de o reala curiozitate copilareasca: „Cum as putea atrage atentia copilului meu cu o jucarie durabila si rezistenta care sa-i dezvolte imaginatia si creativitatea, dar in acelasi timp sa fie o jucarie simpla?”. Era evident faptul ca vroiam o jucarie care sa-l atraga prin culorile ei vii, prin formele ce imita diferite obiecte din viata de zi cu zi , dar totodata sa fie o jucarie simpla, sigura, solida si .....”gustabila”.  Desi suntem in era jucariilor de plastic, vroiam altceva pentru copilul meu. Imediat mi-a venit in minte sa-i cumpar o jucarie din lemn.....poate un trenulet , o masinuta, un puzzle sau un avion din lemn. Mare mi-a fost surpriza sa descopar ca o banala bucata de lemn, slefuita cu mare atentie in forme ce imita obiectele intalnite zi de zi pe strada, vazute din masina ori prezente in parc, poate genera o reala sursa de imaginatie pentru copilul meu. Ma uitam cu uimirea unui parinte contrariat,  cum o jucarie simpla poate stimula in asemenea masura creativitatea unui copil. Imediat am observat ca banala bucata de lemn reprezinta centrul noului sau univers creat ad-hoc printre sunetele unui parc de copii. In acel moment mi-am promis ca voi contribui neincetat la bucuriile simple ale copiilor nostri, dar in acelasi timp atat de profunde pentru ei. 

Asa a luat nastere ideea infiintarii unei companii mici dar cu suflet mare. Principalul ei scop este de a promova pe piata din Romania jucarii din lemn ce stimuleaza un stil de joaca activ in randul copiilor nostri. Obiectivul major il reprezinta promovarea jucariilor simple, dar in acelasi timp moderne prin design-ul lor inovativ.

Toate aceste idei au venit pe fundalul unei imaginatii debordante data de o lume de povesti cu printi si printese, intr-o atmosfera plina de jucarii, jocuri si voie buna. Cum acesta lume reprezinta, de fapt, tot ceea ce voiam sa-i ofer eu lui „Bubu” al meu, am creat Lumea lui Bubu, un univers al jucariilor din lemn. 

Prin intermediul acestui magazin online, am realizat ceea ce mi-am propus: bucuria de a promova jucarii si jocuri interactive din lemn care pot crea premisele aparitiei unor momente minunate alaturi de cei dragi. Succesul acestei companii depinde in totalitate de satisfactia pe care o pot oferi aceste jucarii simple dar foarte interesante in randul copiilor nostri.

Acestea fiind spuse, va invitam alaturi de noi in .....LumeaLuiBubu.

Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte si noutati, nu vom folosi adresa ta in alte scopuri.


Lumealuibubu.ro