Calitatea produselor

Produse comercializate de noi sunt construite cu un design atractiv si vesel, aducand o reala valoare adaugata unei partide sanatoase de joaca. Acestea au fost create la un nivelul inalt de calitate, fiind insotite de o istorie plina de munca si creatie ce apartine unor producatori cunoscuti cum ar fi Boikido, Steku, etc.

Jucariile promovate de noi respecta normele de siguranta si de calitate impuse de Uniunea Europeana (EN71, ASTM, ISO8124), norme menite sa satisfaca si cele mai exigente dorinte. 

Totodata, jucariile noastre respecta normele de mediu impuse de organismele in domeniu. Astfel, vopselurile pe baza de apa (100% non-toxice) sunt preponderente in detrimentul celor bazate pe solventi. Prin urmare, oferim produse ce asigura siguranta copiilor nostri in timpul jocului.

Majoritatea jucariilor sunt certificate FSC (Forest Stewardship council) www.fsc.org. Acest lucru inseamna ca materia prima, lemnul, a fost atent monitorizat sa provina doar din plantatii speciale ce indeplinesc standarde de bio-diversitate si de mediu ecologic necesare.  In special, produsele ce apartin brandului Boikido sunt ambalate in cutii de carton reciclat si sunt printate cu cerneluri de soia certificate de ASA (Asociatia Americana de Soia). Uleiurile si proteinele din soia utilizate in acesta cerneala sunt non-toxice si biodegradabile.

Va reamintim ca prin intermediul activitatii noastre mentinem, in permanenta, cel mai bun raport calitate-pret in ceea ce priveste produse si servicii promovate de catre magazinul nostru.

Echipa
LumeaLuiBubu


Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte si noutati, nu vom folosi adresa ta in alte scopuri.


Lumealuibubu.ro