Filozofia noastra


Traim intr-o lume in care totul pare prea complicat, iar actiunile noastre sunt calauzite de o viteza ametitoare de a rezolva cat mai multe lucruri deodata. De aceea apar uneori situatii in care cumperi copilului tau jucarii cu care „sa se joace si mai tarziu”. Acesta abordare este cat se poate de constructiva atata timp cat noi, parintii, nu fortam copii sa se joace cu jucarii din ce in ce mai complicate, prin intermediul carora stimulam un mod de joaca pasiv, inconjurat doar de o curiozitate de moment.

De cate ori nu ati intrat intr-un magazin de jucarii cu gandul sa cumparati copilului vostru o jucatie cu multiple intrebuintari pentru joaca lui de zi cu zi. Oare acea jucarie complicata este dorita de copilul nostru? Tare mi-a fost uimirea sa intru impreuna cu copilul meu intr-un magazin de profil si sa observ ca, pe langa dorinta general manifestata de a se juca cu toate jucariile deodata, interesul lui era trezit de jucarii simple dar sugestive. Acest lucru m-a facut sa cred ca tocmai depasirea unui grad normal de complexitate la o jucarie creaza premisele unui joc pasiv. Consecintele sunt cat se poate de clare: copilul se plictiseste repede cautandu-si dorinta de imaginatie in lucruri simple.

Ca urmare, ne propunem sa promovam jucarii simple si atractive pentru cei mici cu scopul de a-i incuraja sa-si foloseasca imaginatia si creativitatea. Aceste jucarii de lemn reprezinta ingredientele pentru un mod de joaca activ in care micul lor univers este creat de o imaginatie bogata. Astfel, in secolul 21, noi promovam jucarii simple care, testate in timp si imbunatatite printr-un design inovator, reprezinta intelegerea noastra de a satisface nevoile de joaca ale copiilor nostri.

Jucariile promovate de noi sunt viu colorate, desi respecta cele mai stricte norme de mediu existente in cadrul Uniunii Europene. 

Haideti sa facem primul pas in a creea un univers de joaca plin de imaginatie si creativitate. Ingredientele necesare le puteti gasi pe site-ul www.LumeaLuiBubu.ro

Echipa 

LumeaLuiBubu

Completeaza aici adresa ta de e-mail. De la noi vei primi doar oferte si noutati, nu vom folosi adresa ta in alte scopuri.


Lumealuibubu.ro